Пропоную приготування пасхи" Краффін"
Технологічна картка
"Краффін"
Назва сировини
|
Вага,
|
|
Молоко
|
80 мл
|
|
Цукор (окремо 30гр , окремо 100 гр)
|
130
|
|
дріжджі
|
15
|
|
яйця
|
40
|
|
Яєчні жовтки
|
2 шт
|
|
Сік апельсину
|
60
|
|
Цедра апельсину
|
30
|
|
Сіль
|
7
|
|
Вершкове масло
|
40
|
|
борошно
|
350
|
|
родзинки
|
200
|
|
Технологія приготування
1. У
теплому молоці розводимо дріжджі та цукор
і залишаєм на 5 хвилин для
бродіння.
2. В
окремому посуді збиваємо жовтки, яйце
і цукор до утворення
піни, додаєм сік апельсину, цедру апельсину, сіль та
вершкове масло і
додаємо.
3. Перемішуємо і
додаємо просіяне борошно.
4. Замішуємо тісто на
протязі 7-8 хвилин , формуємо
кульку залишаємо на 30
хвилин.
5. Потім розподіляємо тісто на 3
рівні частини, кожну формуємо
у вигляді кульки і залишаємо ще на 10 хвилин.
6. Кожну
кульку розкачуємо в тонкий
пласт , поверхню
змащюємо вершковим маслом,
посипаємо цедрою, родзинками і
загортаєм у вигляді рулетку,
робимо надрізи.
7. Закручуємо у вигляді
краффіна , перекладаєм у форму для випікання і
ще раз залишаєм на 20 хвилин.
8. Нарешті
випікаємо при
t 180⁰ до
готовності (30-40 хвилин)
9. Посипаєм
цукровою пудрою.

Д.З. Готуйте і висилайте фото, робота оцінюється!!!!.
Немає коментарів:
Дописати коментар