17 квітня 2020

Приготування пасхи " Краффін"


Пропоную приготування пасхи" Краффін"

                       

Технологічна    картка
      "Краффін"


Назва сировини
Вага,
Молоко
80 мл
Цукор (окремо 30гр , окремо 100 гр)
130 
дріжджі
15
яйця
40
Яєчні  жовтки
2 шт
Сік апельсину
60
Цедра  апельсину
30
Сіль
7
Вершкове масло
40
борошно
350
родзинки
200


Технологія приготування
1.   У теплому молоці  розводимо дріжджі  та цукор  і залишаєм  на 5 хвилин  для  бродіння.
2.   В окремому  посуді  збиваємо  жовтки, яйце  і цукор  до  утворення  піни, додаєм  сік  апельсину, цедру  апельсину, сіль  та  вершкове  масло  і  додаємо.
3.   Перемішуємо  і  додаємо  просіяне  борошно.
4.   Замішуємо  тісто  на протязі  7-8 хвилин  , формуємо  кульку  залишаємо  на   30  хвилин.
5.   Потім  розподіляємо   тісто  на  3  рівні  частини, кожну  формуємо  у вигляді  кульки  і залишаємо ще на 10 хвилин.
6.   Кожну кульку розкачуємо  в  тонкий   пласт ,  поверхню  змащюємо  вершковим   маслом, посипаємо цедрою, родзинками і  загортаєм  у вигляді   рулетку, робимо надрізи.
7.   Закручуємо  у вигляді  краффіна , перекладаєм у форму для випікання  і  ще  раз залишаєм на 20  хвилин.
8.   Нарешті випікаємо  при   t   180  до  готовності  (30-40 хвилин)
9.   Посипаєм цукровою пудрою.










Д.З.  Готуйте і висилайте фото, робота оцінюється!!!!.   





Немає коментарів:

Дописати коментар