07 травня 2020

Тема 3. Приготування кондитерських і десертних виробів

  Розглянемо  урок на  тему :Приготування помадних цукеркових мас ,молочних помадних цукеркових мас,формування ,відливання виробів до форми.

      До групи цукерок відносяться різні види кондитерських виробів на цукровій основі, що відрізняються високим вмістом цукру і м'якою (здебільшого) консистенцією. Асортимент цих виробів дуже різноманітний.
               Цукерки мають високу харчову цінність, а деякі види їх, що містять молоко, жири, горіхи і какао  продукти, можуть бути віднесені до кондитерських виробів з дуже високою калорійністю.
          Для ознайомлення  з  устаткуванням   перегляньте  відео.


Д.З.  Знайти сучасні  цікаві  технології  приготування  цукерок. 
Назвати  особливості приготування. 





Немає коментарів:

Дописати коментар