Тема : Засвоєння прийомів і видів робіт під час виготовлення
елементів оздоблення з шоколаду. Правила та послідовність оздоблення борошняних кондитерських виробів оздоблювальними напівфабрикатами.
Шоколад використовують для виготовлення об'ємних фігурок тварин, пташок, рослин, будиночків тощо. Для оздоблення поверхні тістечок і тортів також широко використовують барельєфні фігурки, шоколадні ошурки, тонкі штрихові малюнки — «вусики».
Перед використанням шоколад піддають спеціальній обробці — темперуванню. Для цього шоколад подрібнюють і повільно розігрівають, перемішуючи, на водяній бані до температури 33— 34°С, потім охолоджують майже до затвердіння і знову у такий самий спосіб розігрівають до 33— 34°С. Темперований шоколад має більшу пластичність, ніж звичайний. Якщо шоколад має надто густу консистенцію, до нього додають масло какао або кокосове масло (не більше 10 %).
Перегляньте відео, як зробити оздоблення з шоколаду В ДОМАШНІХ УМОВАХ.
Д.З. Приготувати шоколадні кульки.
|
Три речі ніколи не повертаються назад - час, слово, можливість. Тому не втрачай часу, вибирай слова, не прогав можливість!
01 травня 2020
Оздоблення з шоколаду.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар