30 квітня 2020

Приготування глазурі для оздоблення виробів.


 Урок до теми №2. Засвоєння прийомів і видів робіт під час  виготовлення глазурі. Приготування сирцевої глазурі для глазурування поверхні виробів. Приготування глазурі для  оздоблення  виробів.







Глазурі - це напівфабрикати, які дуже широко вико­ристовують для оздоблення поверхні тортів і тістечок. Вони з успіхом можуть замінити креми, а вироби, оздоблені глазур'ю, ма­ють урочистий і святковий вигляд.
Для оздоблення виробів використовують різні види глазурі: сирцеву і заварну для оздоблення поверхні виробів, сирцеву для глазурування поверхні виробів.




Д.З.  Повторити  оздоблення  з  шоколаду.



Немає коментарів:

Дописати коментар