Розглянемо урок на тему :Приготування помадних цукеркових мас ,молочних помадних цукеркових
мас,формування ,відливання виробів до форми.
До групи цукерок відносяться різні види кондитерських виробів на цукровій основі, що
відрізняються високим вмістом цукру і м'якою (здебільшого)
консистенцією. Асортимент цих виробів дуже різноманітний.
Цукерки мають високу харчову цінність, а деякі види
їх, що містять молоко, жири, горіхи і какао продукти, можуть бути віднесені до
кондитерських виробів з дуже високою калорійністю.
Для ознайомлення
з устаткуванням перегляньте відео.
Д.З. Знайти сучасні цікаві технології приготування цукерок.
Назвати особливості приготування.
Немає коментарів:
Дописати коментар