15 квітня 2020

                
                                    ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТКА

                       Трюфеля    в   шоколадній   глазурі









Сировина
Кількість, в г
Всього
тісто
глазур
Борошно в г
500

500
Маргарін
200

200
Цукор

200
200
Сметана
90

90
Варені  жовтки
 120

120
Сіль
3

3
Сода  
             7

7
Масло вершкове

150
150
 Молоко

 300
300
Какао-порошок
120
120
 120




Всього
1040
770
 1810

I.         Організація робочого місця.
II.        Підготування сировини до роботи.
III.      Послідовність приготування:
1.    Для приготування тіста   перетираєм маргарин з борошном,   з᾿єднуєм  варені жовтки з сметаною, замішуемо мяке тісто.
2.    Підкачують  круглі кульки  вагою 15 грамів,  у середину  кульки  додаємо вишню без кісточки.
3.    Лист, застелений   пергаментом викладаєм   кульки  на невеликій відстані один від одного.
4.    .Випікаємо  при температурі  180°с   до  готовності. ( 20-25 хвилин)
  Ставимо  для   вистигання  і  готуємо   глазур.
Глазур:
Перемішуєм  какао  і  цукор, додаємо  молоко і розтоплюємо ,   коли  цукор розчинеться  додаєм  масло  вершкове,  ретельно  перемішуєм.
Обмокуємо  вистигші  кульки  у  шоколадній  глазурі ,  потім  паніруємо  у  тертому  шоколаді. 
 Подаємо.
                                               Вимоги до якості:
Форма   кульки.
Поверхня   рівномірно  посипана  шоколадом. 
Колір   коричневий  
Смак і запах   випеченого тіста,  начинки,  шоколаду.
     

Немає коментарів:

Дописати коментар