ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТКА
Сировина
|
Кількість, в г
|
Всього
|
|
тісто
|
глазур
|
||
Борошно
в г
|
500
|
500
|
|
Маргарін
|
200
|
200
|
|
Цукор
|
200
|
200
|
|
Сметана
|
90
|
90
|
|
Варені жовтки
|
120
|
120
|
|
Сіль
|
3
|
3
|
|
Сода
|
7
|
7
|
|
Масло
вершкове
|
150
|
150
|
|
Молоко
|
300
|
300
|
|
Какао-порошок
|
120
|
120
|
120
|
Всього
|
1040
|
770
|
1810
|
I. Організація робочого місця.
II. Підготування
сировини до роботи.
III. Послідовність
приготування:
1.
Для приготування
тіста перетираєм маргарин з
борошном, з᾿єднуєм варені жовтки з сметаною, замішуемо мяке
тісто.
2.
Підкачують круглі кульки
вагою 15 грамів, у середину кульки
додаємо вишню без кісточки.
3.
Лист,
застелений пергаментом викладаєм кульки
на невеликій відстані один від одного.
4.
.Випікаємо при температурі 180°с
до готовності. ( 20-25 хвилин)
Ставимо для
вистигання і готуємо глазур.
Глазур:
Перемішуєм
какао і цукор, додаємо молоко і розтоплюємо , коли цукор розчинеться додаєм
масло вершкове, ретельно
перемішуєм.
Обмокуємо
вистигші кульки у
шоколадній глазурі , потім
паніруємо у тертому
шоколаді.
Подаємо.
Вимоги до якості:
Форма кульки.
Поверхня рівномірно
посипана шоколадом.
Колір коричневий
Смак і
запах випеченого тіста,
начинки, шоколаду.
Немає коментарів:
Дописати коментар